Beveiligde betalingen

Wij maken momenteel gebruik van 3 betaalsystemen.

Enerzijds kan u betalen via Overschrijving. Van zodra wij uw betaling ontvangen versturen wij u het bestelde product toe.

Anderzijds is er de mogelijkheid om via een creditcard te betalen zoals VISA of Mastercard. Hiervoor werken wij samen met Paypal, de betrouwbare online betaalservice, en waarbij een account u niets kost.

Tot slot is er ook de mogelijkheid om te betalen met BanContact / Mister Cash en Belfius Direct Net in België en iDeal in Nederland, beide via de betrouwbare Mollie Payment Provider.

Mollie maakt het als Payment Service Provider mogelijk voor webwinkeliers om diverse online betaalmethodes, zoals iDEAL en BanContact Mister Cash, aan te bieden in hun webshop. Zo kunt u als consument binnen de webshop van uw online betalingen binnen een gebruiksvriendelijke en veilige betaalomgeving verrichten. Mollie is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van uw betaling en heeft geen invloed op de levering van uw online aankopen.
Is mijn online betaling veilig?
Uw online betaling via BanContact Mister Cash en Ideal wordt afgehandeld door Mollie. Mollie maakt het online betalen in deze webshop mogelijk door online betaalmethodes als iDEAL en Mister Cash aan te bieden en Mollie zorgt voor de afhandeling van uw transactie. Komijntje is dus verantwoordelijk voor de afhandeling van uw bestelling en Mollie voor de verwerking van uw online betaling.

Gebruik van Visa/Mastercard/Paypal

PayPal, de betrouwbare marktleider voor online betalingen, geeft kopers en bedrijven de mogelijkheid om online geld te sturen en te ontvangen. PayPal heeft meer dan 100 miljoen rekeninghouders in 190 landen en regio's. Geaccepteerd door handelaren overal, zowel op als buiten eBay.

Is het gebruik veilig ?

PayPal helpt uw creditcard gegevens te beschermen met behulp van industrieel-leidende veiligheid en fraude preventie systemen. Wanneer u PayPal gebruikt, wordt uw financiële gegevens nooit met de verkoper gedeeld.

Waarom PayPal gebruiken ?

  • Doe aankopen of stuur geld via PayPal - het is gratis
  • Gemakkelijk winkelen en betalen door het opslaan van uw gegevens bij PayPal
  • PayPal wordt geaccepteerd door miljoenen bedrijven wereldwijd en is de voorkeur betalingsmethode op eBay