Ilana, Jonah, Zoë & Jan

 

 

 Over Ons


Over ons winkeltje:
Op www.Komijntje.be zal u speelgoed vinden voor baby'tjes, peuters, kleuters en de iets oudere knutselaars. Speelgoed dat de verbeelding prikkelt en stimuleert, doe-alsof speelgoed, spelletjes voor binnen en buiten, knutselspulletjes en nog veel meer.

Wie wij zijn:
Wij zijn een jong gezinnetje wonende in Ternat. Zoë Toffoletto- De Brabanter afgestudeerd als klinische kinderpsycholoog, met een passie voor creatie en kinderen en Jan De Brabanter werkende in de telecommunicatie met een grote kennis over informatica en een passie voor fotografie. Uit ons huwelijk werden twee kinderen geboren. Een vrolijk jongetje boordevol fantasie en een levendig kleuterrmeisje met twinkelende oogjes.

Waarom dit webwinkeltje?
Als ouders gingen we op zoek naar speelgoed voor onze kinderen en ontdekten dat er heel wat mooi speelgoed bestond dat ecologisch en sociaal verantwoord was. Binnen deze filosofie wilden we zelf ook speelgoed gaan verkopen.  In ons winkeltje vind je dan ook veel houten speelgoed, maar ook van andere materialen zoals bamboe. Zelfs plastiek, omdat niet alle plastiek slecht is.       
Bovendien is er in deze moderne tijd vaak geen tijd om langdurig te gaan winkelen met 2 kinderen.  Een webwinkel kan je op je gemak 24 uur op 24 uur bezoeken op internet.

Onze Blog
Op onze blog wil Komijntje zich profileren als een website die meer is dan een webwinkel. Daarom zal je op onze blog naast artikels over producten en fabrikanten ook artikels terug vinden die leuk zijn voor kinderen en voor iedereen die veel met kinderen bezig is.  
Bovendien hebben we nog een aparte rubriek Nickje hierin staan allemaal korte verhaaltjes over een kleutertje dat op zijn manier zijn wegje in de wereld probeert te vinden.  Misschien soms heel herkenbaar als u zelf kindjes hebt.  

Wij hopen van ganser harte dat we met ons speelgoed veel kindjes gelukkig zullen maken en u hier binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen!
Op een beurs
Groetjes
Zoë en Jan
Contactgegevens:
Webshop Komijntje
Esdoornstraat 31 b1

1742 Sint-Katherina-Lombeek (Ternat)


Tel: 02/569.89.69
Algemene Email: info@komijntje.be

Ondernemingsnummer: 0826.380.018